Tarsus’ta Köy Yolları İyileştiriliyor

Tarsus Belediyesi'nin kırsal mahallelerdeki yol yenileme çalışmaları sürüyor.

Tarsus Belediyesi'nin kırsal mahallelerdeki yol yenileme çalışmaları sürüyor. Çalışmalar neticesinde 9 mahallenin daha yol sorunu giderildi.

Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Tarsus'un Sandal, Yalamık, Çavdarlı, Dedeler, Alibeyli, Atalar, Ağzıdelik, Karadirlik ve Kulak mahallerinde yol açılması, yol genişletmesi, malzemeli ve malzemesiz yol bakımı, şarampol temizliği ve reglaj tesviye işlemi gerçekleştirildi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili, "Halkımızın günlük yaşantısını kolaylaştırmak adına yapılan bu iyileştirmelerin önemini takdirle karşılıyoruz. Halkımızın refahı ve yaşam kalitesi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mersin-Çeşmeli-Kızkalesi Otoyolu
Göksu Nehri’nde Leylek Kurtarma Operasyonu
Ünlü Sanatçı Kenan Işık'tan Acı Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Aynı Aileden 3 Kişi Yol Tartışmasında Öldürüldü
İnsansız Deniz Araçları Dereceye Girmek İçin Mücadele Etti
Akdeniz Belediyesi Barış Ve Kültür Festivali Başlıyor
Yenişehir Belediyesi’nden Bisikletli Yaşama Destek
Mersin Polisi Suçlulara Göz Açtırmıyor