Talasgücü’de İkinci Etap Kampı Başladı

Tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele edecek Talasgücü Belediyespor'da ikinci etap kamp çalışmaları start aldı.

Tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele edecek Talasgücü Belediyespor'da ikinci etap kamp çalışmaları start aldı. İlk etap çalışmalarını Kayseri'de tamamlayan sarı-lacivertli takım 25 Ağustos'a kadar Erciyes Yüksek İrtifa merkezinde kamp yapacak ve burada 3 de hazırlık maçı oynayacak.

İlk etap çalışmalarını başarı ile tamamladıklarını dile getiren Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan yaptığı açıklamada, "İlk etap çalışmalarımızda 2 hazırlık maçı yaptık. Ardından ikinci etap için Erciyes Yüksek İrtifa merkezinde geldik. Erciyes'te gerçekten çok güzel tesisler var. 10 günlük bir kamp sürecimiz var. Burada oynayacağımız üç hazırlık maçının ardından kampımızı tamamlayacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kayseri’de 2024 Yılında 64 Bin Kişiye Kolon Kanseri Taraması Yapıldı
Maç Bitti, Kavga Başladı
Mahrumlarspor’da Faruk Yıldız Dönemi
Başkan Palancıoğlu: "deprem Bölgelerine Yardım Etmek İçin Bütün Kayseri Seferber Oldu"
Kocasinan Yemlihaspor’da Ayrılık