Talasgücü Belediyespor 1 Haftada 3 Maç Yapacak

Türkiye 3. Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor'un maç trafiği karışıyor.

Türkiye 3. Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Kayseri temsilcisi Talasgücü Belediyespor'un maç trafiği karışıyor. Talasgücü, 1 hafta içinde 3 maç birden oynayacak.

8 Ekim Pazar günü deplasmanda Aliağa Futbol A.Ş. ile karşı karşıya gelecek olan Talasgücü Belediyespor, 11 Ekim Çarşamba günü ise deplasmanda Sapanca Gençlikspor ile mücadele edecek. Sarı lacivertli ekip 15 Ekim Pazar günü ise evinde Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü karşısına çıkacak. İkisi deplasmanda 3 maç oynayacaklarına dikkat çeken Talasgücü Belediyespor Teknik Patronu Halil Aslan; "İkisi deplasmanda 3 maç oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakalarının oynanacak olması maç trafiğini yoğunlaştırdı. Ligde iyi sonuçlar almak, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Talasgücü zorlu maç trafiğinin ilk maçı öncesi hazırlıklarını yarın tamamlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Mart Karı Kayseri’yi Beyaza Bürüdü
Başkan Özdoğan: "hacılar İçin Ne Gerekiyorsa Yapıyoruz"
Hes Kablo Ve Erciyes Çelik’te Eylem
İdrardaki Değişiklikler Böbreklerde Hastalık Sinyali Verebilir
Kto Meclis Üyesi Aydemir: "kdv İşletmeye Yüzde 1 İle Giriyor, Yüzde 10 İle Çıkıyor"