Talas Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı

Talas Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında başlatılan proje ve yatırımlar hızla devam ediyor.

Talas Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında başlatılan proje ve yatırımlar hızla devam ediyor. Talas'ta önemli bir ihtiyacı karşılayacak Yunus Büyükkuşoğlu Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nde de sona yaklaşıldı.

Talas Yukarı Mahalle'de mülkiyeti Talas Belediyesine ait arsaya hayırsever Yunus Büyükkuşoğlu tarafından yaptırılan ve toplamda 4 bin metrekarelik alana sahip olan merkez, yakında birçok özel bölümüyle hizmet vermeye başlayacak. 1950 metrekaresi kapalı olacak merkezde terapi odaları, yaşlı bakım odaları, revir, seminer odaları, resim, akıl oyunları, müzik ve el işi atölyeleri, ortak sosyalleşme alanları, fizyoterapi odası, hipoterapi odası, spor alanları ve yüzme havuzu gibi bölümler yer alacak. Doğayla iç içe tasarlanan ve şehir manzarasına sahip olan merkez, engelli vatandaşların rehabilitasyonu açısından için önemli bir merkez olacak. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da zaman zaman merkezde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Çok önemli bir sosyal projeyi hayata geçirmek üzere olduklarını belirten Başkan Yalçın, şehir manzaralı, doğa ile iç içe, her türlü imkanı içinde barındıran merkezin, engelli vatandaşlarımız için çok anlamlı ve değerli bir tesis olacağına dikkat çekti.

Başkan Yalçın ayrıca tesisin yapımını gerçekleştiren hayırsever işadamı Yunus Büyükkuşoğlu'na da teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Muhteşem Zafere Duygulu Anlatım
Kayseri’de Hayırsever Mahallenin Bakkal Borcunu Ödedi
Tomarza’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi
Büyükşehir’den Dijital Dönüşüm: Muhtarlık Bilgi Sistemi Geliyor
Odakır: "kooperatifçilik Eğitimi Almak İsteyenler Birliğimize Başvurabilir"