Son Kullanma Tarihi Geçmiş 70 Bin Ürün Ele Geçirildi

Mersin’de Son Kullanma Tarihi Geçmiş 70 Bin Ürün Ele Geçirildi.

Mersin'in Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yapılan denetimlerde halk sağlığını tehdit eden 70 bin ürün ele geçirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde yapılan denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş toplam 70 bin ürün tespit edildi. Denetimlerde süt ve süt ürünleri, temizlik malzemeleri, sağlık ve hijyen ürünleri gibi çeşitli ürünlerin yanı sıra, menşei belli olmayan 700 litre zeytinyağı ve 300 kilogram kıyılmış tütüne de el konuldu. İşletmeye ekipler tarafından cezai işlem uygulandı. Ürünler Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde imha edildi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, gerçekleştirilen denetimlerle ilgili, "Ekiplerimiz, halk sağlığını tehlikeye atanlara karşı kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Bu tür denetimlerimiz hız kesmeden devam edecek. 7 gün 24 saat halkımızın sağlığı için çalışıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mersin’e 3 Yeni Proje
Mut’ta Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü
YKS ve LGS’de Dereceye Girenler Öğrenciler Ödüllendirildi

Mersin Haberleri

Selçuk Bayraktar, İnsansız Deniz Aracı Yarışmacılarıyla Bir Araya Geldi
Gençlerden Selçuk Bayraktar’a Yoğun İlgi
Türk Ve Kuveytli Hayırseverlerden Sudan’a Yardım
Öldürülen Baba-oğul Ve Gelinin Cenazesi Morga Kaldırıldı
Mersin’de Aynı Aileden 3 Kişi Yol Tartışmasında Öldürüldü