Serik'te Takla Atan Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı

Antalya Serik'te bir otomobil, motosiklete çarpmamak için yaptığı ani manevra sonucu refüje çarparak takla attı.

Antalya'nın Serik ilçesinde, seyir halindeki bir otomobil, yolun ortasında karşıya geçmek için bekleyen motosiklete çarpmamak amacıyla yaptığı manevra sonucu refüje çarpıp takla attı. Kazada sürücü yaralandı ve olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Serik'in Orta Mahalle Otogar Kavşağı'nda gece saatlerinde meydana geldi. 07 ESS 60 plakalı otomobilin sürücüsü, yaya geçidinde bekleyen bir motosiklete çarpmamak için ani manevra yapınca aracın kontrolünü kaybederek refüje çarptı ve araç takla attı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin hızla ilerlerken motosiklete çarpmamak için direksiyon kırdığı ve ardından refüje çarparak takla attığı görüldü. Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya Kart'tan Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı
Antalya'da Anne Alevlerin Arasına Girdi

Antalya Haberleri

Mehmet Aurelio: "yaptığımız İki Hata Nedeniyle Rakip İki Gol Attı"
Acun Ilıcalı: “gariplikleri Tff İle Paylaşıp, Videoları Onlara İleteceğiz”
Fenerbahçe, Antalyaspor'u Deplasmanda 2-0 Mağlup Etti
Antalya’da Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü Konuşuldu
Antalyaspor ve Fenerbahçe İlk Yarıda Gol Bulamadı