Serik'te Orman Yangınında Ekipler Son Anda Kurtuldu

Antalya'nın Serik ilçesinde elektrik direğinin devrilmesi sonucu çıkan orman yangınında ekipler, alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan orman yangınında ekipler, alevlerin içerisinde kalmaktan son anda kurtuldu. Olay anı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Serik ilçesi Yumaklar bölgesinde bugün saat 14.00'te ilk tespitlere göre elektrik direğinin devrilmesi sonucu çıkan yangın kısmen kontrol altına alınırken, yangının ilk saatlerinde çekilen bir görüntü yürekleri ağza getirdi. Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz ve Serik Belediyesine ait su ikmal aracı ile iş makinesi yangına müdahale ederken birdenbire rüzgarın etkisi ile yükselen alevler ekiplere zor anlar yaşattı. Alevlerin arazöz ve iş makinesine ulaşmasına sadece birkaç metrenin kaldığı o anlarda yaşanan panik görüntülere yansıdı. Olay anı cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Enes Doğan Başpehlivan Oldu
Antalya'da Dört Aracın Karıştığı Trafik Kazasında 4 Kişi Yaralandı
Serik'teki Orman Yangını Kısmen Kontrol Altına Alındı

Antalya Haberleri

Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu
Antalya’da Avrupa Hareketlilik Haftası