Serik'te Huzur Uygulaması: 3 Ateşli Silah ve 25 Bar Kontrol Edildi

Antalya'nın Serik ilçesinde yapılan huzur uygulamasında 2 bin 522 şahıs, 631 araç ve 79 motosiklet sorgulandı. 3 ateşli silah, 5 şarjör ve 132 fişek ele geçirildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması ve suç ve suçlularla mücadele kapsamında polis ekiplerince huzur uygulaması yapıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerce, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması ve suç ve suçlularla mücadele kapsamında; Serik İlçesi genelinde 19 sabit noktada 379 personelin katılımıyla "Huzur" uygulaması gerçekleştirildi.

Uygulamada; 2 bin 522 şahıs, 631 araç ve 79 motosiklet hakkında sorgulama yapılırken, 2 aranan şahıs yakalandı. 31 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu kapsamında ceza tatbik edilen uygulama kapsamında, 1 yakalamalı-hacizli araç yakalandı, 25 bar,8 müzikhol, 25 park kontrol edildi, 33 iş yerine çeşitli eksikliklerden tutanak tutuldu, 1 iş yeri sahibi hakkında adli işlem yapıldı.

Uygulama sırasında; 3 adet ateşli silah, 5 adet şarjör, 132 adet fişek ve 32 adet kartuş ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Emir Batur Albayrak, Paris 2024 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi Temsil Edecek
Antalya'da Engelli Kadının Evden Tahliye Kararı Başına Yıkıldı
Antalya'nın Engelsiz Plajları Engelli Bireylerin Denizde Konforunu Sağlıyor

Antalya Haberleri

Alanyaspor’da Kasımpaşa Mesaisi Sürüyor
Otluk Alan Yangını İşçilerin Kaldığı Yatakhaneyi Kül Etti: İşçiler Canını Zor Kurtardı
Vergisini Ödemeyenlerin Listesi Açıklandı
İş Yerinden Palmiyeye Sıçrayan Yangın Korkuttu
Alkü Öncülüğünde Kıbrıs’ın İlk Kuş Halkalama İstasyonu Kuruldu