Serik’te 3 Araçlı Zincirleme Kaza

Antalya'nın Serik ilçesinde 3 araç zincirleme kazaya karıştı. Kimsenin yaralanmadığı kaza, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde 3 araç zincirleme kazaya karıştı. Kimsenin yaralanmadığı kaza, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaza, Serik ilçesi Orta Mahalle Belek turizm yolu üzerinde meydana geldi. Zincirleme olarak meydana gelen kazada, 07 BIM 117 ve 06 BKC 757 otomobil ile 07 BFA 900 plakalı ticari araç çarpıştı. Kaza sonrası şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Sürücüler, kendi aralarında anlaşarak olay yerinden ayrıldı.

Kaza anı kamerada

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, 3 aracın zincirleme olarak birbirleriyle çarpıştığı anlar görüntülerde yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antikacılar Ve Nostalji Festivali Başladı
Rahim Nakliyle Dünyaya Gelen Özlenen Bebek 2 Yaşında
Almanya Eski Cumhurbaşkanı Wulff’tan Başkan Böcek’e Ziyaret
Kepez Basketbol Takımı, Geriye Düştüğü Maçı Farklı Kazandı
Büyükşehir Zabıtası Konyaaltı’nda 4 Bin 360 Olaya Müdahale Etti