Risk Teşkil Eden Metruk Yapılara Geçit Yok

Eskişehir'de valilik koordinesinde 2018-2024 yılları arasında risk teşkil eden bin 835 metruk bina ekiplerce yıkımı veya rehabilite edilmesi sağlandı.

Eskişehir'de valilik koordinesinde 2018-2024 yılları arasında risk teşkil eden bin 835 metruk bina ekiplerce yıkımı veya rehabilite edilmesi sağlandı.

Eskişehir Valiliği koordinesinde, kaymakamlıklar, İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlıkları ile yapılan koordineli çalışmalar sonucunda 2018-2024 yılları arasında bin 835 adet metruk binanın belediyeler tarafından yıkılması veya rehabilite edilmesi sağlandı. Ayrıca, il genelinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri ve belediye başkanlıkları personeli ile yeni metruk hale düşmüş binaların tespit edilmesi amacıyla her ay genel tarama yapıldığı bilgisi aktarıldı. Taramalarda tespit edilen yeni metruk binalardan yıkılacak derecede riskli olanların en kısa sürede yıkılması, kısmen daha iyi durumda olan, güvenlik açısından risk taşıyanların ise giriş ve çıkışlarının bir an önce kapatılarak rehabilite ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Eskinin Eğitim Yuvası Okul Şimdilerde Uyuşturucu Yuvası Oldu
Eskişehir’de Engelli Çocuğa Cinsel İstismar İddiasıyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Silifke Belediyespor Maçına Hazırlanıyor
Polisin Çalışmasında 2 Aranan Şahıs Yakalanırken, 1 İşletmeye İşlem Yapıldı
Anaokulu Öğretmeni Leitner Dua İle Şehadet Getirdi