Polisten, Sgk Ve Maliye Personeliyle Vergi Denetimi

Mersin'de Polisten, Sgk Ve Maliye Personeliyle Denetim: 2 Milyon 200 Bin Tl Ceza Kesildi.

Mersin polisinden maliye ve SGK personellerinin katılımıyla eş zamanlı yapılan denetimde kayıt dışı işçi çalıştıran iş yerlerine 2 milyon 200 bin TL ceza kesildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri eş zamanlı olarak umuma açık işletmeler spa, sauna, hamam ve masaj salonları gibi iş yerlerine 24 ekiple eş zamanlı uygulama gerçekleştirdi. Maliye ve SGK personellerinin de katılımıyla yapılan uygulamada 5 farklı iş yerinde 12 kişinin kayıtsız olarak çalıştığı tespit edildi. 5 iş yerine SGK ve Gelir İdaresi Denetmenleri tarafından toplam 2 milyon 200 bin TL para cezası uygulandı.

Ülkeye giriş kaydı olmaksızın iş yerlerinde çalıştığı tespit edilen 4 şahıs da gözaltına alınarak sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.

Öte yandan, bir işletmede yaşı küçük 2 çocuğun çalıştığının tespit edilmesi üzerine, çocuklar gerekli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Dikenli İncir Tezgahlarda Yerini Aldı: Tanesi 10 Lira
Mersin'de Deniz Kaplumbağalarının Yavruları Akdeniz'le Buluştu
Mersin’de Otomobil Seyir Halinde Alev Alev Yandı

Mersin Haberleri

Peygamber Sevgisi Anlatıldı, Meydanlar Doldu
Hatayspor, Bodrum Fk Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
İlk Defa Düzenlenen İnsansız Deniz Aracı Yarışması Başladı
Gaziler Günü Mersin’de Törenle Kutlandı
Mersin’de Patpat Motosikletle Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı