Polisin Çalışmasında 2 Aranan Şahıs Yakalanırken, 1 İşletmeye İşlem Yapıldı

Eskişehir'de polis ekiplerince bin 947 şahıs sorgulanırken 2 aranan şahıs tespit edildi, denetlenen 43 umuma açık yerden ise 1'ine işlem yapıldı.

Eskişehir'de polis ekiplerince bin 947 şahıs sorgulanırken 2 aranan şahıs tespit edildi, denetlenen 43 umuma açık yerden ise 1'ine işlem yapıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 67 personel ve 1 Çevik Kuvvet Tim personelinin katılımıyla 21.00-23.30 saatleri arasında Vural Sokak üzerinde faaliyet gösteren işletmeler ve civarlarında çalışma yapıldı. Çalışmalar neticesinde, bin 947 şahıs sorgulanmış; 1 şahsın kasten öldürme suçundan arandığı, 1 şahsın tehdit suçundan arandığı tespit edildi. Ayrıca, durumundan şüphelenilerek durdurulan 1 araçtan, 1 ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 53 fişek ele geçirildi. Çalışlarda 43 umuma açık yer denetlenirken, 1 işletmeye işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Silifke Belediyespor Maçına Hazırlanıyor
Anaokulu Öğretmeni Leitner Dua İle Şehadet Getirdi
Risk Teşkil Eden Metruk Yapılara Geçit Yok
Hırsızlık Şüphelisi 3 Şüpheli Polis Tarafından Yakalandı
Matematik Evi Güz Dönemi Kayıtları Başlıyor