Özel Harekattan Operasyon: 5 Gözaltı

Kayseri'de özel harekat destekli silahlı ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri'de özel harekat destekli silahlı ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından silahlı ve aranan şahısların kaldığı adrese özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda 16 ayrı aranma kaydı ve 4 yıl 7 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs U.T., 4 ayrı aranma kaydı ve 5 yıl 1 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs U.Y. ile birlikte A.K., N.U. H.A. yakalandı.

Yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet tabanca şarjörü, 6 adet av tüfeği şarjörü, 81 adet av tüfeği fişeği ve 16 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Forum Kayseri Otoparkında Tepki Çeken Uygunsuz Hareketler
Başkan Mutlu’nun İlk Adresi Başkan Özdoğan Oldu
Geumsan Belediye Başkanı Beomin Park: “türkiye, Cesaretini Dünyaya Göstermiş Bir Ülkedir”
Chp’li Abbas Ertürk: “cumhuriyet Halk Partisi Bu Ülkede Demokrasinin Kalesi Bir Partidir”
Otomobiller Çarpıştı: 5 Yaralı