Otomobilde İlginç Taşıma Yöntemi

Otomobile Motor Yükledi, Kapısı Açık Trafikte Seyretti.

Aksaray'da otomobilin arka koltuklarına motosiklet yükleyen araç sürücüsü sığdıramadığı motosikletin ön tekeri dışarıda aracın arka kapısı açık halde trafikte seyretti.

Olay, Fatih Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikleti bir yerden bir yere taşımak isteyen vatandaş ilginç bir yönteme başvurdu. Motosikleti otomobilin arka koltuklarına yükleyen sürücü bir süre uğraştığı motosikleti sığdıramayınca motosikletin ön tekeri kapı dışında kaldı. Buna rağmen motosikletin ön tekeri dışarıda, aracın arka kapısı açık vaziyette trafiğe çıkan sürücü görenleri de hayrete düşürdü. Kilometrelerce trafikte tehlikeli yolculuk yapan sürücü Fatih Mahallesinde gözden kaybolurken, sürücüye gerekli trafik kuralı ihlalinden para cezası kesildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Kaçak Elektronik Sigara ve Sigara Operasyonu
Aksaray'da Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüsle Otomobil Çarpıştı

Aksaray Haberleri

Aksaray'da Kaçak Avcılara 6 Bin 582 TL Para Cezası
Aksaray'da Baba Evinde Aile Faciası
Aksaray'da Patates Kavgası Hastanede Bitti
Aksaray'da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Veriliyor
Aksaray Trafiğindeki Bu Görüntülere Ceza Geldi