Otomobil Çekici İle Çarpışıp Takla Attı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çekici ile çarpışan otomobilin takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çekici ile çarpışan otomobilin takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Korkuteli-Denizli Yolu D-350 Karayolu üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Ersaygılı (60) idaresindeki 15 ABK 066 plakalı otomobil, aynı istikamette giden Hilmi F.'nin (53) idaresindeki 35 AHC 47 plakalı çekiciyle çarpıştı. Kaza sonrası otomobil takla attı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Ali Ersaygılı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Aynı araçta bulunan yaralı Nejla Ersaygılı (52) tedavi için ambulansla Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Peçeteye ‘mezar Taşımı Yaptırmayın’ Yazıp Ortadan Kaybolan Gençten Acı Haber
Servis Aracı Bekleyenleri Kurşun Yağmuruna Tutan 3 Şüpheliden 2’si Tutuklandı
Çiçekçiyi Tek Yumrukta Komalık Edip Ölümüne Neden Olan Zanlı: "kavga Ederiz Sonra Barışırız Diye Düşündüm"
Antalya’da Bir Tırda 17 Ton Sahte Gübre Ele Geçirildi
Vali Şahin: “kazaların Çok Büyük Bölümü Sürücü Hatalarından Kaynaklanıyor”