Onurcan Piri: "kazanacağımız Maçta Puan Kaybettik, Üzgünüz"

Kayserispor'un tecrübeli kalecisi Onurcan Piri, "Kazanacağımız maçta puan kaybettik, üzgünüz" dedi.

Kayserispor'un tecrübeli kalecisi Onurcan Piri, "Kazanacağımız maçta puan kaybettik, üzgünüz" dedi.

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor maçında Bilal Bayazıt'ın sakatlığı nedeniyle 11'de başlayan Onurcan Piri kalesinde 2 gol görmesine rağmen yaptığı kurtartışlar ile dikkat çekti.

Trabzonspor maçında iyi oynamalarına rağmen puan kaybettiklerini belirten Kayserispor'un başarılı kalecisi Onurcan Piri, "Öncelikle iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk yarı çok pozisyon kaçırdık. Sonunu getiremedik. Ne dersek diyelim şimdi her şey boş. Tabi ki 1 puan bu ambiyansta bu takıma karşı 1 puan aldık o değerli. Ama 3 puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Eksiklerimiz vardı. 10 kişi kaldıktan sonra ister istemez birazcık geriye yaslandık. Trabzonspor'da bundan faydalanmak istedi ve istedikleri de oldu. Dediğim gibi üzgünüz çünkü iyi oynadık kazanacağımız maçta puan kaybettik. Geçen hafta bizim yaptığımız Trabzonspor bize yaptı. Kafamızı kaldıracağız önümüzde Göztepe maçı var o da bizim için çok önemli. Takım arkadaşlarım gerekeni yapacaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Site Yönetimlerine ‘özel Hayatın İhlali’ Uyarısı
Kayseri’nin İlk Kadın Saha Komiseri Büşra Yaman Oldu
Yaz Mevsiminde ‘rota Talas’ Oldu
Hurdalıktan Topladığı Malzemeler İle Geleceğin Şampiyonlarını Yetiştiriyor
Gültekin; “beyin Sağlığımızı Güçlendirerek, Alzheimer Hastalığından Korunabiliriz”