Niğde’de Zirai İlaç Bayilerine Denetim

Niğde'de Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden Zirai İlaç Bayilerine Denetim

Niğde merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren zirai ilaç bayileri, Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi teknik personeli tarafından denetleniyor.

Niğde merkez ve ilçelerde faaliyet yürüten 85 adet bitki koruma ürünleri bayisi ve 2 adet bitki koruma ürünleri toptancısının Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi teknik personelince satışa sunulan bitki koruma ürünlerinin ve zirai mücadele alet ve makinalarının ruhsatları incelendi. Bitki koruma ürünlerinin kayıt sistemindeki uygunluklarının da kontrol edildiği denetimlerde ayrıca işyerinin fiziki şartlarının ve işyerinde alınan güvenlik tedbirlerinin mevzuata uygunluğu da gözden geçirildi.

Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Suat Elli'nin de katıldığı denetimlerde Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ve Depolanması Hakkındaki Yönetmelik hakkında denetim yapılan işletmelere gerekli bilgilendirilmelerde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

"Niğde'de Uyku Bozuklukları Tedavisi: Uzman Desteği Alın"
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde Yeni Bölümler Açıldı
ATV Sürücüsü Niğde'de Trafiği Tehlikeye Attı

Niğde Haberleri

Niğde’nin Jeotermal Potansiyeli İle Topraksız Tarım Üretimi
Vali Çelik 19 Ekim Muhtarlar Günü Nedeniyle Mesaj Yayınladı
Vali Çelik’ten Okullara Ziyaret
Niğde Valiliği Zirai Don Uyarısı Yaptı
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama