Niğde'de Uyuşturucu Operasyonu

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli yakalandı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullananlara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında düzenledikleri operasyonla 9 şüpheliyi yakaladı. Ekipler, şüphelilerin adresleri, iş yerleri ve araçlarında yaptığı aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, 3 adet cam aparat ve suç geliri olduğu değerlendirilen 24 bin 995 TL’ye el koydu.

Niğde Valiliği, operasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "İlimiz genelinde uyuşturucu ile mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir. Operasyonu gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyoruz. Milletimizin duası sizlerle" ifadelerine yer verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde Belediyesi, Okul Kantinlerine Yönelik Denetimler
Niğde'de 100. Yıl Bulvarı Trafiğe Açıldı
Niğde'de İlk Kornea Nakli Başarıyla Gerçekleştirildi

Niğde Haberleri

Niğde Belediyesi, Okul Kantinlerine Yönelik Denetimler
Başkan Özdemir’den Yeni Eğitim Yılı Mesajı
Cumhuriyetin 101. Yılı İçin 101 Dağcı Aladağlar Zirvesi’ne Çıkacak
Rektör Uslu'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı
Niğde'de 100. Yıl Bulvarı Trafiğe Açıldı