Niğde'de Midibüs İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma, sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Niğde'de Midibüs İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Niğde'de, midibüsle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören hastaları taşıyan Ahmet Doğan (49) yönetimindeki 51 DT 018 plakalı midibüs ile Hanifi Bozdemir (45) yönetimindeki 51 BK 021 plakalı otomobil, Niğde-Kayseri kara yolu Aktaş beldesi yakınlarında çarpıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekipler, otomobil sürücüsü Hanifi Bozdemir'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobilde bulunan yaralılar Hüseyin Bozdemir (68) ise Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Midibüs şoförü Doğan ise ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Hastalar ise kaza yerine gelen yakınlarının araçlarıyla evlerine döndü.

Öte yandan midibüsün, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören ve Niğde'de yaşayan 12 hastayı kente getirdiği belirtildi. Midibüsün hastaneye günübirlik hasta taşıdığı anlaşıldı.

Güncelleme - Niğde'de Midibüs İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme - Niğde'de Midibüs İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Niğde Haberleri

Niğde’de Kadınlara Yönelik Açılan Gassallık Kursuna Yoğun İlgi
Niğde’de Baharın Gelişini Müjdeleyen Hıdırellez Düzenlenen Etkinlikle Kutlandı
Niğde’de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama
Niğde’de Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi
Niğde Valisi Çelik’ten Tarım İl Müdürlüğü Personeline Başarı Belgesi