Niğde’de Emniyetinde 1 Ayda 225 Olay Aydınlatıldı

Asayiş Şube Müdürlüğü, Niğde’de Temmuz ayında gerçekleştirdiği operasyonlarla 225 olayın çözülmesini sağladı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 1 ayda yapılan çalışmalarda 225 olay aydınlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-31 Temmuz tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 83 kasten yaralama olayı, 56 taksirle yaralama olayı, 55 tehdit olayı, 10 hakaret olayı, 8 kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme olayı, 5 kişilerin huzur ve sükûnunu bozma olayı, 3 özel hayatın gizliliği olayı, 1 ısrarlı takip olayı, 1 kasten öldürmeye teşebbüs olayı, 1 şantaj olayı, 1 taksirle öldürme olayı, 1 yağma olayı olmak üzere toplam 225 olay aydınlatıldı. Olaylarla ilgili ekipler tarafından 443 şüpheli gözaltına alınırken bu şüphelilerden 83 şüpheli adli mercilere sevk edildi 38'i ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yine haklarında yakalama emri bulunan 115 şahıstan 58'inin adli mercilere sevk edildiği bu şahıslardan 57'sinin ise tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

Öte yandan 2 bin 919 şahsın GBT sorgusunu yapan asayiş ekipleri tarafından 6 arama kaydı bulunan şahıs yakalandı, kayıp olarak aranan 9 şahıs ise bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde Belediyesi'nden 20 Ağustos'ta Gayrimenkul İhalesi
Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Pony Club Etkinliği
Niğde'de Büyük Operasyon: 2 Milyon 725 Bin Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Niğde Haberleri

Damacana Sularındaki Sağlığı Olumsuz Etkileyen Sorunlardan Etkilendi, Proje Geliştirdi
Niğde’de Kent Ormanı’na Modern Aydınlatma Sistemi
Niğde’de 5 Bin 202 Üretici Destekten Yararlanacak
Niğde Valiliği’nden ’sağanak Yağış’ Uyarısı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin 11 Akademisyeni Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında