Niğde’de 5 Bin 202 Üretici Destekten Yararlanacak

Niğde Tarım ve Orman Müdürlüğü yaptığı açıklamada 2024 yılı Nisan-Mayıs-Haziran aylarına ait çiğ süt desteği ödemelerinin başladığını duyurdu.

2024 yılı Nisan-Mayıs-Haziran aylarına ait çiğ süt desteği ödeniyor.

Niğde Tarım ve Orman Müdürlüğü yaptığı açıklamada 2024 yılı Nisan-Mayıs-Haziran aylarına ait çiğ süt desteği ödemelerinin başladığını duyurdu. Niğde'de 5 bin 202 üreticinin yararlanacağı destek kapsamında 38 milyon 122 bin 348 TL ödeme gerçekleştirilecek. Çiğ süt desteği ödemesi ile ilgili yapılan açıklamada, T.C kimlik numarasının son hanesi 0-2-4 olan üreticilerin 20 Eylül 2024 saat 18.00 den sonra, T.C kimlik numarasının son hanesi 6-8 olan üreticilerin 27 Eylül 2023 saat 18.00'den sonra destek ödemelerinin hesaplarına yatırılacağı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Niğde Haberleri

Damacana Sularındaki Sağlığı Olumsuz Etkileyen Sorunlardan Etkilendi, Proje Geliştirdi
Niğde’de Kent Ormanı’na Modern Aydınlatma Sistemi
Niğde Valiliği’nden ’sağanak Yağış’ Uyarısı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin 11 Akademisyeni Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında
Niğde'de 19 Eylül Gaziler Günü Coşku ve Saygıyla Kutlandı