Niğde Belediyesi'nden Çocuklara Pony Club Etkinliği

Niğde Belediyesi, çocuklara at sevgisini aşılamak amacıyla Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ile birlikte 6-7 Ağustos tarihlerinde "Pony Club" etkinliği düzenleyecek.

Niğde Belediyesi, çocuklara at sevgisini aşılamak amacıyla Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ile birlikte 6-7 Ağustos tarihlerinde "Pony Club" etkinliği düzenleyecek.

4-14 yaş arasındaki çocuklar, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinliğe ücretsiz katılabilecek. TJK'nın 2014 yılından bu yana, Türkiye'nin pek çok noktasında, çocukları pony atlarla buluşturduğu "Pony Club Şehrimize Geliyor" etkinliğinin yeni adresi Niğde olacak. Niğde Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Niğde Ömer Halisdemir Meydanı'nda başlayacak etkinlik 2 gün sürecek. 4-14 yaş arasındaki çocuklar, 14.00- 18.00 saatleri arasında profesyonel bir ekibin gözetiminde pony atlara binebilecek. Niğde Belediyesi, çocukların ücretsiz olarak ata binme deneyimini yaşayacağı etkinlikte, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunacak, çocuklar için farklı aktiviteler de düzenlenecek.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, onların belki de ilk kez ata binme deneyimlerini yaşayabilmelerine imkan sağlamak amacıyla gerçekleştirecekleri "Pony Club Şehrimize Geliyor" etkinliğine, tüm çocukları aileleriyle birlikte davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Niğde Belediyesi'nden 20 Ağustos'ta Gayrimenkul İhalesi
Niğde’de Emniyetinde 1 Ayda 225 Olay Aydınlatıldı
Niğde'de Büyük Operasyon: 2 Milyon 725 Bin Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Niğde Haberleri

Damacana Sularındaki Sağlığı Olumsuz Etkileyen Sorunlardan Etkilendi, Proje Geliştirdi
Niğde’de Kent Ormanı’na Modern Aydınlatma Sistemi
Niğde’de 5 Bin 202 Üretici Destekten Yararlanacak
Niğde Valiliği’nden ’sağanak Yağış’ Uyarısı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin 11 Akademisyeni Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Arasında