Narko Tim’leri Okul Çevresinde Kuş Uçurmuyor

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; okul çevrelerinde okulla alakası olmayan şahıs ve araçlar...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; okul çevrelerinde okulla alakası olmayan şahıs ve araçlar üzerine denetim yapıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kadı Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve civarında okulla ilgisi olmayan şahıslara yönelik Narko-Okul Uygulaması yapıldı. Uygulamada; 15 araç ve 57 şahıs sorgulandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada; "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi bağımlılık yapan maddelerden uzak tutarak, sağlıklı ve güçlü bir gelecek inşa edeceğiz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Yıldırım Beyazıt’ta Kapsamlı Çevre Düzenlemesi
Yazar Efiloğlu: “kitap Fuarlarını Bir Medeniyetin Değişimi, Dönüşümü Olarak Algılamak Lazım”
Vali Çiçek Ve Çolakbayrakdar’dan Muhtarlar Günü Mesajı
Kayü’de Gebelik Sürecini Kolaylaştıracak Yapay Zekâ Çalışması
Alişan Kapaklıkaya: "her Yılda Gittikçe Artan Bir İlgiyle Karşılaşıyorum"