Mut'ta Yol Kapatma Kavgasında Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin'in Mut ilçesinde, yoldan geçme tartışması sonucu komşuları tarafından av tüfeğiyle vurulan baba, oğul ve gelin hayatını kaybetti.

Mersin'in Mut ilçesine bağlı kırsal Çömelek Mahallesi'nde, yol verme tartışması üç kişinin ölümüyle sonuçlandı. İddiaya göre, mahalle sakinlerinden T.K., motosikletiyle yoldan geçmek isterken, pekmez kaynatan komşuları Kemal Veli Akyaka (65), oğlu Durmuş Akyaka (35) ve gelini Ruhan Akyaka'nın (35) tarım aracıyla yolu kapattığını öne sürerek tartışmaya başladı. Tartışma sonrası evine dönen T.K., av tüfeğini alarak geri geldi ve baba, oğul ile gelinine ateş açtı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vurulan üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri şüpheli T.K.'yi gözaltına aldı. Savcı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından hayatını kaybeden üç kişinin cenazesi, Mut Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaşanan cinayetle ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mersin’de Aynı Aileden 3 Kişi Yol Tartışmasında Öldürüldü
Mersin Polisi Suçlulara Göz Açtırmıyor
38. Uluslararası Mersin Briç Festivali Başladı

Mersin Haberleri

Mersin’de Domates Serasında Korkutan Yangın
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin 5. Etabı Onaylandı
Tse Tetkik Heyeti, Mersin Büyükşehir Belediyesinin Uygulamalarını Yerinde İnceledi
Mersin’de Öğrencilerden Orman Temizliği
Msk, Karşıyaka Deplasmanından Mağlubiyetle Döndü