Muratpaşa Belediyesi’nden "Sev, Koru, Sahiplen" Şenliği

Muratpaşa Belediyesi, 4-5 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında hayvanseverler ve belediyenin bakımevinde yuva bekleyen hayvanlar için "Sev, Koru, Sahiplen" temalı bir şenlik düzenliyor.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü kutlamak ve belediyenin bakımevinde sıcak bir yuvaya kavuşmayı bekleyen hayvanlara dikkat çekmek amacıyla "Sev, Koru, Sahiplen" şenliği düzenliyor. 4-5 Ekim tarihlerinde Yalım Park’ta düzenlenecek etkinlik, hayvan haklarına vurgu yapacak birçok etkinliği içeriyor.

Şenliğin ilk günü, 4 Ekim’de saat 16.00’da Street Band’ın bando gösterisiyle başlayacak. Akdeniz Hayvanseverler Derneği Başkanı Berrin Özkan’ın "Sahiplendirme Hikayeleri" ile devam edecek etkinlikte, Berna Tutkun, Nucosmic ve Ege Kabalak’ın Trio Müzik Performansı ve DJ İbrahim Cengiz'in performansları ile akşam sona erecek.

Etkinliğin ikinci günü, 5 Ekim’de DJ Gökhan Çalışkan’ın müzik performansıyla saat 12.00’de başlayacak. YÖRSİAD Başkanı Avukat Alper Oral, "Hayvan Hakları ve Yeni Yasa" başlıklı konuşmasıyla hayvanseverlere bilgiler aktaracak. Psikolog Melisa Oral "Hayvanların Çocuk Psikolojisine Olumlu Etkisi" başlıklı konuşmasıyla çocuklara hayvan sevgisinin önemini anlatacak, ardından Pozitif Köpek Eğitmenleri Derneği’nden Eğitmen Kadir Durmuş, "Köpeklerle Doğru İletişim" konusunu ele alacak. Çocuklar için masal eğitimi de Gizem Başbuğa tarafından verilecek. Şenlik, Aslandj ve DJ Selçuk Güçlü’nün performanslarıyla sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya'da Havadan Cayrokopter ile Trafik Denetimi
Antalya Jandarma Ekipleri 24 Saatte 84 Aranan Şahsı Yakaladı
Antalya Valisi Hulusi Şahin Alanya’da

Antalya Haberleri

Peçeteye ‘mezar Taşımı Yaptırmayın’ Yazıp Ortadan Kaybolan Gençten Acı Haber
Servis Aracı Bekleyenleri Kurşun Yağmuruna Tutan 3 Şüpheliden 2’si Tutuklandı
Çiçekçiyi Tek Yumrukta Komalık Edip Ölümüne Neden Olan Zanlı: "kavga Ederiz Sonra Barışırız Diye Düşündüm"
Antalya’da Bir Tırda 17 Ton Sahte Gübre Ele Geçirildi
Vali Şahin: “kazaların Çok Büyük Bölümü Sürücü Hatalarından Kaynaklanıyor”