Muhammed Aybar 5 Dakikada Kırmızı Kart Gördü

Erciyes 38 Futbol Kulübü'nden Muhammed Aybar, Ziraat Türkiye Kupası maçında oyuna girdikten 5 dakika içerisinde kırmızı kart gördü.

Erciyes 38 Futbol Kulübü'nden Muhammed Aybar, Ziraat Türkiye Kupası maçında oyuna girdikten 5 dakika içerisinde kırmızı kart gördü.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında Erciyes 38 FK ile Orduspor 1967 karşılaştı. RHG Enertürk Enerji stadında oynanan ve normal süresi 1-1 sona eren maçın 113. dakikasında Ziyahan Erbaşı ile yer değişen Muhammed Aybar, 5 dakika sonrasında kırmızı kart gördü.

Dakikalar 115'i gösterirken saha içerisinde yaşanan tartışmalara dahil olan Muhammed Aybar, hakem Berat Buğra Çelik tarafından 118. dakikada kırmızı kart ile cezalandırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Çocuklar Ailede Sosyalleşmeli
4 Yıl Sonra Gelen Çifte Mutluluk
Kayseri Osb Yeni Ticaret Merkezi Kaba İnşaat Yapımı İhalesi Düzenlenecek
Kayseri Gastronomi Günleri’ne Vatandaşlardan "mükemmel" Yorumu
Başkan Özdoğan’dan Manevi Eğitim Mesajı