Mersin'de Sağanak Yağış Trafikte Kaosa Yol Açtı

Mersin’deki sağanak yağış, D-400 Karayolu'nda su birikintileri ve uzun araç kuyruklarına yol açtı. Trafik polisleri, araçları alternatif yollarla yönlendirdi.

Mersin'de temmuz ayında etkili olan yaz yağmuru, kent genelinde trafik sorunlarına yol açtı. Sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışın etkisiyle D-400 Karayolu üzerinde, özellikle Karaduvar Kavşağında büyük su birikintileri oluşurken, yaklaşık 1.5 kilometrelik araç kuyruğu meydana geldi. Trafik polisleri, su birikintilerinin olduğu noktalarda araçları başka güzergahlara yönlendirerek trafik sıkışıklığını azaltmaya çalıştı. Su birikintisi içinde mahsur kalan bazı araçlar ise bir süre kurtarılmayı bekledi. Su birikintileri nedeniyle bir ambulans, normal güzergah yerine farklı bir yoldan geçmek zorunda kaldı.

Sıkışan trafikte mahsur kalan Murat Yüksel, 10 dakikadır yolda beklediğini belirterek, "Aşırı yağan yağmur nedeniyle yollar tıkandı. Yaklaşık bir senedir buradayım ve yolları bilmediğim için alternatif bir yol bulamadım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Mersin'de Boşanma Aşamasındaki Koca Katliam Yaptı
Mersin'de Park Halindeki Araç Facianın Eşiğinden Döndü
Gülnar’da Atalık Nohut Şenliği: Hasat Türküler Eşliğinde Yapıldı

Mersin Haberleri

Bakan Göktaş: "yeni Dönem Sivil Toplum Vizyon Belgesi’ni Bu Hafta İçinde Açıklayacağız"
Çöpteki Bidonda Çıplak Cesedi Bulunan Emekli Profesör Defnedildi
Çöpte Çıplak Cesedi Bulunan Emekli Profesörün Oğlu Tutuklandı
Bakan Göktaş: "ak Parti, Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Türkiye’nin Talihini Değiştiren Tarihi Bir Dönüşüme İmza Attı"
Bakan Göktaş: "narin Kızımız Da Sıla Bebek De Hepimizin Evladıdır. Dava Süreçlerine Müdahil Olacağız"