Mersin'de FETÖ Üyesi Eski Kamu Görevlisi Yakalandı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan eski bir kamu görevlisi yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Son olarak, örgüt üyesi olduğu ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski bir kamu görevlisi, Silifke ilçesi Yeşilovacık Mahallesi'nde tespit edilen adrese yapılan operasyonla yakalandı.

Jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Operasyonun, FETÖ/PDY'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalara önemli bir katkı sunduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Domates Serasında Korkutan Yangın
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin 5. Etabı Onaylandı
Tse Tetkik Heyeti, Mersin Büyükşehir Belediyesinin Uygulamalarını Yerinde İnceledi
Mersin’de Öğrencilerden Orman Temizliği
Msk, Karşıyaka Deplasmanından Mağlubiyetle Döndü