Mersin Spor Kulübü’nde Galibiyet Sevinci

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Mersin Spor Kulübü (MSK), lige galibiyetle başladı.

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Mersin Spor Kulübü (MSK), lige galibiyetle başladı. Deplasmanda karşılaştığı Y. Merkezefendi Belediyesi'ni 75-65 mağlup eden MSK'da, Süper Lig'e galibiyetle başlamanın sevinci yaşanıyor.

MSK Başantrenörü Can Sevim, karşılaşmanın tahmin ettikleri gibi zorlu geçtiğini ifade etti. Deplasmanda aldıkları galibiyetin kendileri açısından değerli olduğunu vurgulayan Sevim, "Eminim sezonun diğer kısımlarında bunun ne kadar değerli olduğunu daha net anlayacağız. Özellikle bu galibiyetin savunmayla gelmesi benim için çok daha mutlu edici oldu. Gerçekten iyi bir savunma yaptığımızı düşünüyorum. Hücumda bazen adam değişme savunmasına karşı zorlandık ama savunmamızla bunu telafi etmeyi başardık. Önemli bir galibiyet, mutluyuz. Açıkçası seneye Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Kaçıncı sıradan olur bilmiyorum ama önümüzdeki sezon Mersin'i Avrupa'da temsil etmek istiyoruz" dedi.

MSK, sezonun ikinci maçında, 13 Ekim'de sahasında Aliağa Petkimspor'u ağırlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin Bellek Ofisi, ’türkiye Türkçesi Ağızları Atlası Projesi’ne Destek Veriyor
Yaralı Bulunan Dağ Keçisi Tedaviye Gönderildi
Bisiklet Tutkunları ’kleopatra Bisiklet Festivali’nde Buluştu
Mersin’de Sevgili Vahşeti: 2 Ölü
Mersin’de Sahiller, Sakinliği Sevenlere Kaldı