Mersin Mut'ta Zeytin ve Zeytinyağı Festivali Coşkuyla Tamamlandı

Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleştirilen 1. Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, Ali Rıza Yılmaz, Siyam ve Ebru Yaşar gibi ünlü sanatçıların katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin'in Mut ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, son gününde ünlü sanatçılar Ali Rıza Yılmaz, Siyam ve Ebru Yaşar'ı ağırladı. Etkinlik, ilçe stadyumunda düzenlenerek, bölgedeki müzikseverleri bir araya getirdi.

İlçe halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden de birçok kişi festivale katıldı. İlk olarak sahneye çıkan Ali Rıza Yılmaz, kendine özgü türküleriyle izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı. Daha sonra sahne alan Siyam, hayranlarına unutulmaz bir akşam sundu.

Konsere katılanlar arasında yer alan Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Roma kralı Sezar, Mısır prensesi Kleopatra güzelliğini zeytinyağına borçlu. Zeytinyağını da Mut'tan götürürmüş," ifadelerini kullandı.

Hayranlarının coşkulu tezahüratlarıyla sahneye çıkan Ebru Yaşar, on binlerce dinleyicisine muhteşem bir performans sergiledi. Başkan Orhan, sanatçıya zeytin ve zeytinyağı hediye etti. Ebru Yaşar, zeytinin nasıl tatlandığını öğrenmek için Başkan Orhan'a yönelttiği soruda, "İnşallah seni de zeytinyağı güzelleştirecek. Bizler Mutluyuz, inşallah sen de Mutlu olursun," dedi.

Etkinlik sırasında Ebru Yaşar'a bir zeytin ağacı da hediye edildi. Sanatçı, "Ben inşallah buradan götürdüğüm zeytinle, zeytinyağıyla güzelliğime güzellik katıp, bir iki sene sonra tekrar karşınıza çıkacağım inşallah. Bir bakmışsınız medyada çıkan habere göre, Ebru Yaşar güzelleşiyor mu, gençleşiyor mu. Ben de o zaman Mut zeytin ve zeytinyağından diyeceğim," şeklindeki esprili sözleriyle izleyenleri güldürdü.

Festivalin sonunda, Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, sanatçılara plaket takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Yenişehir'de Zabıta Ekipleri Tarihi Geçmiş Ürün Denetimi
MESKİ, Çatı Tipi Güneş Enerjisi Santralleri Projelerinin 2. Etabını Tamamladı
’plastiksiz Mersin Sahilleri İçin Birleşiyoruz’ Projesi Ab’den Hibe Aldı

Mersin Haberleri

Yenişehir'de Zabıta Ekipleri Tarihi Geçmiş Ürün Denetimi
MESKİ, Çatı Tipi Güneş Enerjisi Santralleri Projelerinin 2. Etabını Tamamladı
’plastiksiz Mersin Sahilleri İçin Birleşiyoruz’ Projesi Ab’den Hibe Aldı
Sporcular, Mersin’in Antik Tarihi Ve Eşsiz Doğasında Koştu
Öğrenciler Göksu Deltası'nda Çevre Temizliği Yaptı