Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Beypazarı Festivali'ne Yoğun Katılım

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nde kurduğu stantla Ankaralı vatandaşların ilgisini çekti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ankara'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Beypazarı ilçesinde düzenlenen 27. Uluslararası Beypazarı Festivali'nde kurduğu stant ile büyük ilgi gördü. Festivalde, Mersin'in kültürel zenginliklerini tanıtan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Mersinden Kadın Kooperatifi de yer aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, festivalde kooperatiflerin ürünlerinin yanı sıra Mersin'i tanıtan broşürler, turizm haritaları ve ilçeleri tanıtan materyaller sundu. Stand, Ankaralı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Festival kapsamında Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ile de bir araya gelen Mersin ekibi, belediyenin çalışmalarını aktardı. Başkan Kasap, Mersin'in meyve kurutma projelerine ilgisini belirterek, Mersin’deki güneş enerjili kurutma tesisini ziyaret etmek istediklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Tarsus'ta Sulama Kanalına Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
Tarsus’ta Narin Güran’ın İsmi Yeni Parkta Ölümsüzleştirildi
Seçer, Mercan Bilim Merkezi’nde Öğrencilerle Buluştu

Mersin Haberleri

Mersin’de Domates Serasında Korkutan Yangın
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin 5. Etabı Onaylandı
Tse Tetkik Heyeti, Mersin Büyükşehir Belediyesinin Uygulamalarını Yerinde İnceledi
Mersin’de Öğrencilerden Orman Temizliği
Msk, Karşıyaka Deplasmanından Mağlubiyetle Döndü