Melikgazi Personelinden Kızılay’a Kan Bağışı

Melikgazi Belediyesi personeli Kızılay'ın kan kampanyasına destek vererek, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Melikgazi Belediyesi personeli Kızılay'ın kan kampanyasına destek vererek, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Sosyal sorumluluk projelerinin her zaman hizmet öncelikleri arasında yer aldığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Kan bağışı, can bağışı demektir. Bizler de Melikgazi Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak ve kan ihtiyacını karşılamak için Kızılay'ın kan kampanyasına bağışta bulunduk. Türk Kızılay'ının yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerine katkıda bulunmak için her zaman onlara destek olmalıyız. Dünyada ve Türkiye'de afet anında vatandaşların ilk olarak yardımına koşan Kızılay'a her zaman destek olmalıyız. Biliyoruz ki kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Ayrıca Kızılay yetkilileri kan bağışının kişide baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olduğunu belirtiyor. Bu kapsamda tüm hemşehrilerimizi de düzenli kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

Kan bağışından memnun olduklarını belirten Kızılay yetkilileri, belirli sürelerde kan bağışı topladıklarını ifade ederek kan veren tüm personele teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Başkan Büyükkılıç’a Erciyes Anadolu Holding Heyetinden Ziyaret
Kayseri’de Eğitime Kar Engeli
Kar Yağdı, Kazalar Art Arda Geldi
Mart Karı Kayseri’yi Beyaza Bürüdü
Başkan Özdoğan: "hacılar İçin Ne Gerekiyorsa Yapıyoruz"