Manavgat'ta Otelde Klor ve Asit Karışımından Kaynaklanan Kokudan 6 Çalışan Etkilendi

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir 4 yıldızlı otelde, havuz bakımı sırasında klor ve asidin yanlışlıkla karıştırılması sonucu yayılan kokudan 6 otel çalışanı etkilendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 yıldızlı otelin havuz bakımı sırasında asit ve klorun karışması sonucu yayılan kokudan 6 otel çalışanı etkilendi. Olay esnasında havuz çevresinde turist bulunmadığı, hastaneye kaldırılan otel çalışanlarının taburcu edildiği ve önemli bir şeylerinin olmadığı bildirildi.

Ilıca Mahallesi Kumköy Turizm Bölgesinde bulunan 4 yıldızlı bir otelin havuz bölümünde özel bir firma tarafından gerçekleştirilen kapsamlı temizlik işlemi sırasında firma çalışanının yanlışlıkla klor ve asidi karıştırması sonucu etrafa yaydığı kokudan 6 otel çalışanının etkilendiği bildirildi. 112 Acil ihbar hattına gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Antalya'dan AFAD ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakolu ekipleri sevk edildi.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan otel çalışanlarının önemli bir şeylerinin olmadığı ve kısa sürede taburcu edilerek görevlerinin başına döndükleri bildirildi.

Yapılan tetkik ve ölçümlerin ardından havuz suyunun değerlerinin normal olduğu belirtilirken, kokunun tamamen giderilmesinin ardından otelde bulunan misafirler havuza girerek tatillerine kaldıkları yerden devam ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kadın Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ali Fuat Şengör: "En Uygun Gebelik Yaşı 20-30 Arası"
Serik'te Motosiklet Kazası: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
Antalya'da Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali Başladı

Antalya Haberleri

Halk Triatlonu 33. Alanya Uluslararası Triatlon Yarışması’yla Geri Dönüyor
Antalya Motorlu Kara Taşıtı Sayısında 1,5 Milyonu Aştı
Antalya’da 2024 Yılında 162 Proje Tamamlandı, 344 Proje Devam Ediyor
Belediye Personeli Dostluk Maçıyla Hem Eğlendi Hem Stres Attı
Palet Üretim Tesisinde Korkutan Yangın: 1 Kişi Dumandan Etkilendi