Manavgat'ta Motosiklet Kazası: 3 Yaralı, Kask Takmayan Sürücü Ağır Yaralı

Manavgat'ta iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı. Hatalı dönüş yapan kurye motosikletindeki etli pideler etrafa saçılırken, kask takmayan sürücü Ali Şahutoğlu'nun durumu ağır.

Manavgat'ta iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kask takmayan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Hatalı dönüş yaparak kazaya neden olan kurye motosikletinde bulunan etli pideler etrafa saçıldı.

Kaza, Antalya'nın Manavgat ilçesi Yayla Mahallesi Remzi Güven Caddesinde meydana geldi. Bayır Mezarlığı istikametine gitmekte olan İbrahim Akkanat'ın kullandığı 07 BGS 905 plakalı motosiklet dikkatsiz bir şekilde dönüş yaptığı sırada Mehmet Akif Ersoy Caddesi istikametinden gelmekte olan Ali Şahutoğlu'nun kullandığı 07 BBM 250 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Kask takmayan sürücü ağır yaralandı

Yaralılar, çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ki ilk müdahalelerinin arıdnadn ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kask takmadığı görülen motosiklet sürücüsü Ali Şahutoğlu'nun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken kurye motosikletinde bulunan etli pideler etrafa saçıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya’da Yangın Paniği: İkamet Sahibi Anahtarı Yetiştirmek İçin Koştu
Arı Zehri ile Selülite Doğal Çözüm
Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde Palet Yangını Kontrol Altına Alındı

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu