Manavgat’ta Açık Hava Sineması Keyfi

Manavgat Belediyesi, Eskihisar Mahallesi Zindan Kalesi önünde düzenlediği açık hava sineması etkinliğiyle sinemaseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Manavgat Belediyesi, Eskihisar Mahallesi Zindan Kalesi önünde düzenlediği açık hava sineması etkinliğiyle sinemaseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.

Açık hava sineması, Manavgat'ın doğal güzellikleri ile tarihi mirasını bir araya getirerek, katılımcılara benzersiz bir akşam yaşattı. Vatandaşlar, 21 Eylül Cumartesi akşamı "Baraj", 22 Eylül Pazar akşamı ise "Köprü" filmlerinin gösterimine büyük ilgi gösterdi. Etkinlik, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ve yerel basında yer alan haberlerle daha da fazla kişiye ulaştı. Katılımcılar, filmlerin ardından yapılan sohbetlerle hem sanat üzerine hem de yerel sinema endüstrisine dair görüş alışverişinde bulundu. Öte yandan, her iki film de Manavgat'ta çekilmiş olmasıyla özel bir anlam taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Bakan Tunç: “vatandaşlarımızın Yargıya Güvenini En Üst Noktaya Çıkarmanın Gayreti İçerisinde Olacağız”
Yeni Atanan Antalya İl Sağlık Müdürü Göreve Başladı
Emin Müftüoğlu: “dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası, Türk Bisiklet Tarihinin En Önemli Adımlarından Biri Olacak”
İslam Dininden Etkilenen Rus Kadın Müslüman Oldu
Gazipaşa’da Otluk Ve Çalılık Yangını 3 Saatlik Mücadeleyle Söndürüldü