Kulu’da 8-14 Yaş Arası Oruç Tutan 340 Çocuğa İftar Yemeği

Konya'nın Kulu ilçesinde yardımseverlerin katkılarıyla yapılan organizasyonda 8-14 yaş arası oruç tutan 340 çocuğa iftar yemeği verildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde yardımseverlerin katkılarıyla yapılan organizasyonda 8-14 yaş arası oruç tutan 340 çocuğa iftar yemeği verildi.

Dört minareli Yeşil Camii çok amaçlı salonunda Sinan Ekici'nin organizesi ve yardımseverlerin katkılarıyla düzenlenen iftar yemeği 8-14 yaş grubu arasındaki çocukları buluşturdu. Orucun dinimizdeki yeri, oruçlu iken iftarı beklemenin mutluluğu, orucun sağlığa faydaları anlatılırken, çocuklar da toplu iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Cami imam hatibinin yaptığı dualara hep bir ağızdan amin denilirken, iftar vakti ile çocuklar oruçlarını açtı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Kulu’da Polis Kurallara Uymayan Motosikletçilere Göz Açtırmıyor
Konya’da Uyuşturucu Operasyonu
Konya Büyükşehir Tarımsal Kalkınma İçin Bu Sezon 72 Bin Meyve Fidanı Dağıtıyor
Konya Spor Lisesi’ne Kazandırılacak Ahmet Çalık Kapalı Spor Salonu Ve Suni Çim Sahası Tamamlanıyor
Eski Ramazan Gelenekleri Karatay’da Yaşatılıyor