Konyaspor’da Transfer Tahtası Açıldı

Konyaspor, FIFA'da bulunan 6 dosyayla ilgili tüm borçların ödenerek, transfer yasağının ortadan kaldırıldığını açıkladı.

Konyaspor, FIFA'da bulunan 6 dosyayla ilgili tüm borçların ödenerek, transfer yasağının ortadan kaldırıldığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, geçtiğimiz aylarda futbolcuların ödenmemiş borçları yüzünden FIFA'dan transfer yasağı almıştı. Ligin bitimi ile transfer yasağının kaldırılması için büyük uğraş veren Konyaspor yönetimi, bugün itibariyle tüm borçlarını ödeyerek transfer tahtasını açmayı başardıklarını açıkladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, "FIFA'daki 6 dosyamızı da bugün itibariyle hallettik. Tüm borçlar ödenerek transfer tahtamızı açtık. Transfer görüşmelerimiz tüm hızıyla devam edecek" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Diyarbakır’da 9 Kişinin Öldüğü Arazi Kavgasının Sanıkları Konya’da Hakim Karşısında
Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Yaralı
“ilk Adım Ebe Gebe Okulu” Türkiye’ye Örnek Oldu
Konya’daki Cinayette Gözaltı Sayısı 9’a Yükseldi
Arşiv Belgeleriyle Filistin Sergisi Tantavi’de Açıldı