Konyaspor, Evindeki İlk Galibiyetini Aldı

Konyaspor, Trendyol Süper Ligi'n 8. haftasında sahasında Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederken, taraftarı önünde ilk galibiyetini aldı.

Konyaspor, Trendyol Süper Ligi'n 8. haftasında sahasında Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederken, taraftarı önünde ilk galibiyetini aldı.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında evinde Eyüpspor ile karşılaşan Konyaspor sahadan 3 puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 2. hafta Galatasaray'a 2-1 mağlup olurken, 4 ve 6. haftalarda ise Kayserispor ve Sivasspor müsabakalarında golsüz berabere kaldı. Konya ekibi, deplasmandaki 4 mücadelede ise 6 puan topladı. Ligin 8. haftasında Eyüpspor'u 2-1'lik skorla yenen Konyaspor, bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetini elde etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’da İki Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı
Kulu’da Pancar Hasadı Başladı
Konya’da ’soykırıma İsyan Filistin’e Destek Yürüyüşü’ Düzenlendi
Kerem Yavaş: "üzgünüz, Ama Oyunumuzdan Memnunuz"
Fatih Serkan Albayrak: "oyuncularımızı Tebrik Ediyorum"