Konya’mız Eğitimde Örnek Bir Modeli Geliştirmiş Durumda

Selçuklu İlçe Belediyesi’nin katkılarıyla Şule Yüksel Şenler Anaokulu’na fiziksel aktivite ve oyun alanı kazandırıldı.

Selçuklu Belediyesi’nin desteğiyle Şule Yüksel Şenler Anaokulu'na kazandırılan fiziksel aktivite ve oyun alanı, Konya’nın Selçuklu ilçesinde düzenlenen bir törenle açıldı. Açılışa Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve birçok yetkili katıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, konuşmasında çocukların kaliteli eğitim almasının önemine vurgu yaparak, "Çocuklarımızın en güzel şekilde eğitim alması için hep birlikte çalışıyoruz. İlçemizde daha önce inşa ettiğimiz anaokulları ile eğitime katkı sunduk. Eğitimde Konya, örnek bir model geliştirdi" dedi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ise, okul öncesi eğitimin çocuklar için önemini vurgulayarak, bu tür alanların geleceğe katkı sağlayacağını belirtti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de çocukların erken yaşta sporla tanışmasının önemli olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Törende konuşmaların ardından oyun alanının açılışı gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da 3. Sanayide Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Zirvesi
Konya, 2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti Finalistleri Arasında
Konya Beyşehir’de Çerezlik Kabak Çekirdeği Üretimi

Konya Haberleri

Konya'da 3. Sanayide Yeşil Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Zirvesi
Konya, 2025 Avrupa Akıllı Turizm Başkenti Finalistleri Arasında
Konya Beyşehir’de Çerezlik Kabak Çekirdeği Üretimi
Meram Aksinne Beyhekim Ağız Ve Diş Hastanesi’nde Sona Gelindi
Selçuk Üniversitesi'nden Nar Posasının Hayvan Mamalarında Kullanımına Yönelik Proje