Konyalı Şehit Hasan Çatal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-Kilit harekat alanında terör örgütü tarafından döşenen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal, memleketi Konya'nın Ilgın ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Konyalı Şehit Hasan Çatal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal (33), dün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu şehit oldu. Çatal'ın cenazesi sabah düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Çatal için ikindi namazını müteakip Ilgın ilçesindeki kapalı pazar yerinde cenaze töreni düzenlendi. Şehit Çatal'ın cenazesi kılınan namazın ardından Behlülbey Mezarlığına dualarla defnedildi.

Evli olan Hasan Çatal'ın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin cenaze namazına ailesi, yakınları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Konya Valisi Vahdettin Özkan, askeri ve mülki erkan, protokol mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Konyalı Şehit Hasan Çatal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Konyalı Şehit Hasan Çatal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Konyalı Şehit Hasan Çatal Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konyalı Kadınlar Bu Sefer Günde Değil, Beyşehir’deki Kampta Buluştu
Kulu’da Boş Arsada Yangın Paniği
Konyaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor
Selçuk Üniversitesi, Aday Öğrencilere Kapılarını Açtı
Akşehir’de Uyuşturucudan 1 Kişi Tutuklandı