Konya’da Yeni Obruk Oluştu

Ekmekçi Yaylası'nda Barış Ekmekçi'ye ait ayçiçeği tarlasında oluşan obruğu tarlada işçi olarak çalışan Muhittin Özen gördü.

Konya'nın Karapınar ilçesinde yeni bir obruk meydana geldi.

Ekmekçi Yaylası'nda Barış Ekmekçi'ye ait ayçiçeği tarlasında oluşan obruğu tarlada işçi olarak çalışan Muhittin Özen gördü. Ayçiçek tarlasında damlama sulama ekipmanlarını toplamaya çalışan Özen, damlamaların gelmediğini fark ederek gittiğinde obrukla karşılaştı ve durumu tarla sahibi Barış Ekmekçi'ye bildirdi. Obruğun 6-7 metre derinliğinde 25-30 metre çapında olduğunu söyleyen Barış Ekmekçi, "Bölgemizde çok sayıda obruk var. Bizim için artık normal bir durum. Bu obruğu da işçimiz fark etti. Damlamaların bazısı da obruğun içinde kalmış. Obruğun ne zaman oluştuğunu da bilemiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türk Tekvandocuları Zaferle Döndü

Konya Haberleri

Otomobilin Çarptığı Bisikletli Çocuk Yaralandı
Ömer Korkmaz: "hakemin Buraya Nasıl Bir Kafayla Geldiğini Anlamış Değilim"
Fatih Serkan Albayrak: “iç Sahada Puan Almayla Yetiniyoruz”
Bülent Uygun: “oynadığımız Oyunla 1 Puanı Hak Ettik”
Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Sivasspor: 0 (maç Sonucu)