Konya’da Tır İle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Kuzukuyusu-Kutören yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.S. idaresindeki 68 KF 035 plakalı tır ile Süleyman Arslan'ın kullandığı 42 AZB 867 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Süleyman Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından Süleyman Arslan'ın cansız bedeni otomobilde sıkıştığı yerden çıkarılarak Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konyaspor, Hazırlık Maçında Pyramids’i Yendi
Başkan Altay: “askerlerimiz İçin Dünyanın En Modern Tesislerinden Birisini İnşa Ediyoruz”
Banka Çalışanı Davul Zurna Eşliğinde Oynayarak Atılan Konfetiler Arasında Emekli Oldu
Konya Valiliği’nden Polise Bıçaklı Saldırıya İlişkin Açıklama
Polise Bıçaklı Saldırı Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı