Konya'da Saman Altında Kaçakçılık Polise Takıldı

Konya'da Saman Balyalarının İçinde Kaçakçılık

Konya'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, saman balyaları arasında gizlenmiş kaçak sigara, elektronik sigara, nargile tütünü ve puro ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Karatay ilçesi İstiklal Mahallesi'nde şüphe üzerine 63 AHS 046 plakalı saman yüklü bir tırı durdurdu. Sürücü İ.K. (32) ve S.K. (20) isimli şahısların bulunduğu tırda yapılan aramada, saman balyaları arasında gizlenmiş 1.950 paket gümrük kaçağı sigara, 158 adet elektronik sigara, 237,5 kilogram nargile tütünü ve 90 paket puro ele geçirildi.

Kaçak ürünler ve şüpheliler, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da Erasmus Projesi, 250 Bin Avro Hibe Kazandı
Konya'da Yaşanan Ölümlü Trafik Kazasının Görüntüleri
Sebil Kültürü Konya’da Yaşatılıyor

Konya Haberleri

Bozkır’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinliği
Konya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı
Genç Sağlık Çalışanı Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Beyşehir’de Üreticiler Bitkisel Üretimde Yeni Destekleme Modeli Hakkında Bilgilendirildi
Kulu’da Mısır Hasadı Başladı