Konya'da Plastik Atık Dönüşüm Fabrikasındaki Yangın Sonrası Soğutma ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Konya Selçuklu'da bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Konya'da plastik atık dönüşüm fabrikasında çıkan yangının ardından fabrikada soğutma ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

Yangın, gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Zafer Sanayi'de bulunan bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıktı. İhbar üzerine yangın mahalline çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken kısa sürede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yangın sırasında fabrikada kimse bulunmazken, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Fabrikada büyük çapta hasara neden olan yangına Konya İl Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'lar da müdahale etti. Yangın mahallinde çalışmalar gece boyunca devam etti. Sabah saatlerinde ekiplerin yer yer soğutma çalışmaları devam ederken fabrika içerisindeki atıkların temizleme çalışmaları da sürüyor. Yangının çıkış sebebi ile ilgili de incelemeler devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da Anne ve Kızı Silahlı Saldırıya Uğradı
Selçuk Üniversitesi, TEKNOFEST 2024'te Çeşitli Kategorilerde Yarışacak
Konya'nın Bozkır İlçesinde Rahatsızlanan Tır Sürücüsü Refüje Çıktı

Konya Haberleri

Bozkır'da Emekli Din Görevlilerine Plaket Takdimi
Konya Kulu'da Uyuşturucu Operasyonu
Seydişehir'de Genç Sağlık Çalışanı Kalp Krizi Geçirdi
Beyşehir'de Üreticilere Yeni Tarım Destek Modeli Anlatıldı
Konya Kulu'da 5 Bin Dekarda Mısır Hasadı Başladı