Konya'da Plastik Atık Dönüşüm Fabrikasında Büyük Yangın

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki plastik atık dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, alevlerin gökyüzünü aydınlatmasına neden oldu.

Konya'da bir plastik atık dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Alevler gökyüzünü aydınlatırken, çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürmek için seferber oldu.

Yangın, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Zafer Sanayide bulunan bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı plastik geri dönüşüm fabrikasından alevler yükseldi. İhbar üzerine yangın mahalline çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri fabrikadaki yangını müdahale etti. Fabrikada kimsenin olmadığı öğrenilirken yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konyaspor, Kasımpaşa Maçı İçin Hazırlıklarını Tamamladı
Konya'da Plastik Atık Dönüşüm Fabrikasındaki Yangın Sonrası Soğutma ve Temizlik Çalışmaları Sürüyor
Konya'nın Bozkır İlçesinde Rahatsızlanan Tır Sürücüsü Refüje Çıktı

Konya Haberleri

Bozkır'da Emekli Din Görevlilerine Plaket Takdimi
Konya Kulu'da Uyuşturucu Operasyonu
Seydişehir'de Genç Sağlık Çalışanı Kalp Krizi Geçirdi
Beyşehir'de Üreticilere Yeni Tarım Destek Modeli Anlatıldı
Konya Kulu'da 5 Bin Dekarda Mısır Hasadı Başladı