Konya’da Patpat İle Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesi patpat ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Konya'nın Akşehir ilçesi patpat ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Seyran Mahallesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akşehir'den Antalya yolu istikametine seyir halinde olan Zafer Çalışkan (57) yönetimindeki patpat diye tabir edilen araç, Antalya yolundan Akşehir istikametine seyir etmekte olan Ö.F.G. (45) yönetimindeki 34 ECY 039 plakalı BİM market kamyonu ile çarpıştı. Kazada patpat sürücüsü Zafer Çalışkan olay yerinde hayatını kaybederken eşi M.Ç. yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı M.Ç., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Zafer Çalışkan'ın cansız bedeni de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Kayıp Şahıs Kanalda Ölü Bulundu
Konya’da Nadas Alanları Daraltılıyor
Konya’da Trafik Işıklarında Bekleyen Otomobilde Yangın
Konya’da 40 Yıldır Muhtarlık Yapmanın Gururunu Yaşıyor
Beyşehir’de Eğitim Kurumlarında Gıda Denetimleri