Konya’da Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencisi 2 genç kız, gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastanede tedavi altına alındı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde üniversite öğrencisi 2 genç kız, gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezindeki bir yurtta kalan üniversite öğrencisi 2 kız, yedikleri poğaçanın ardından rahatsızlandı. Bulantı, kusma ve karın ağrısı şikayetiyle yapılan başvuru üzerine yurda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Tarihi Kur’an-ı Kerim Ele Geçirildi
Konya’da Göçmen Kaçakçılarına Yönelik Operasyonlar Sürüyor
Konya’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
Beyşehir’de Sağlık Çalışanlarına Maymun Çiçeği Virüsü Anlatıldı
Meram Belediyesi 2025 Bütçesi: 4 Milyar 280 Milyon Lira