Konya'da 3 Araçlı Trafik Kazası: 2 Ölü, Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. S.Ç. idaresindeki otomobilin önce bir tıra, ardından servis aracına çarpması sonucu meydana gelen kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'da 3 aracın karıştığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün sabah saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ç. idaresindeki 42 AHG 561 plakalı otomobil sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu İ.G. idaresindeki 34 GH 8598 tıra daha sonra da Zekeriya Çoban'ın kullandığı 42 AHF 073 plakalı servis aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile servis aracı refüjde bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada servis aracındaki çocuklar ve araç sürücüleri ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumları ağır olan servis sürücüsü Zekeriya Çoban ile servis aracındaki Cebrail Şimşek (10), Konya Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; otomobilin ilk olarak tıra daha sonra da servis aracına çarpması, servis aracının ise ağaca çarparak durabilmesi yer alıyor.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'nın Kulu İlçesinde Kenevir Ekimine Başlanacak
Selçuklu Belediyesi'nden Tarımsal Üretime Yeni Destek: Kamyon Üzeri Gübre Dağıtım Makinesi
Kış Sofralarının Vazgeçilmezi, Yöresel Lezzet Beyşehir Tarhanasında Yapım Mesaisi Sürüyor

Konya Haberleri

Selçuklu Belediyesi’nden Çevre Gönüllüleriyle Birlikte Anlamlı Etkinlik
Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Altay Birleşmiş Milletler’de Konuştu
Bakan Yumaklı: "2024 Yılı İhracat Rakamı 35 Milyar Dolara Doğru Gidiyor"
Konyaspor İle Sivasspor 30. Randevuda
Kamyonetteki Yükün Üzerindeki Çocukların Elektrik Tellerine Çarpmamak İçin Eğilerek Gitmeleri Kamerada