Konyaaltı Belediyesi'nden Üniversite Tercihi Yapan Gençlere Rehberlik Hizmeti

Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM), YKS ve LGS sınavına giren öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sunarken, üniversite tercih döneminde de rehberlik hizmeti veriyor.

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi, üniversite tercihlerini yapan gençlere KONSEM'in uzman eğitmenlerinden rehberlik hizmeti verdi.

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) Gürsu Etüt Merkezi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Giriş Sınavı (LGS) sınavına giren öğrencilere ücretsiz eğitim desteği veriyor. KONSEM eğitmenleri ayrıca öğrencileri tercihleri sırasında da yardımcı oluyor.

Rehberlik hizmeti

YKS tercih döneminde öğrencilere yardımcı olan KONSEM öğretmenleri, öğrencilere istedikleri okullara yerleşmeleri noktasında rehberlik hizmeti verdi. KONSEM ile üniversite sınavına hazırlandığını anlatan KONSEM öğrencilerinden Yusuf Çilbiroğlu, "KONSEM sayesinde sınavdan iyi bir puan aldım. Şimdi de üniversite tercihlerimi yapmak için buraya geldim. Sağ olsun öğretmenlerimiz bizlere çok yardımcı oluyor. Güzel bir bölüm kazanmak istiyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Alanya, 2025 Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonalarına Ev Sahipliği Yapacak
Kepez Belediyesi, Ressam Cemalettin Timur'un "Petroglif" Sergisini Açtı
Antalya'da Anne ve Oğlunun Katili Mehmet Altın, Adli Tıp Kurumuna Getirildi

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu