Konyaaltı Belediyesi Yarbaşçandır Yayla Şenliği İptal Edildi

Konyaaltı Belediyesi’nin Çandır fasulyesini tanıtmak amacıyla Yarbaşçandır Yaylası’nda düzenleyeceği Yarbaşçandır Yayla Şenliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından, bölgeye özgü Çandır fasulyesini tanıtmak ve bu değerli ürüne dikkat çekmek amacıyla planlanan "Yarbaşçandır Yayla Şenliği" olumsuz hava koşulları sebebiyle iptal edildi.

Meteorolojik veriler doğrultusunda, 21 Eylül Cumartesi günü Yarbaşçandır Yaylası’nda yapılması planlanan etkinliğin ileri bir tarihte gerçekleştirileceği duyuruldu. Belediyenin, Çandır fasulyesi hakkında farkındalık oluşturma çalışmalarına ilerleyen günlerde devam edeceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi’nden İUP Protestosu
Antalya’da 19 Eylül Gaziler Günü Törenlerle Kutlandı
Antalya'da Avrupa Hareketlilik Haftası Bisiklet Etkinlikleriyle Başladı

Antalya Haberleri

Antalya’yı Film Üretim Merkezi Haline Getirmek İçin İmzalar Atıldı
Deniz Yüzeyinde Bir Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Sokakta Kalan Vatandaşın İnanılmaz Değişimi
Alanya’da Otomobille Çarpışan Kamyon Devrildi: 1 Ağır Yaralı
Arkadaşıyla Yürürken Bir Anda Yere Yığılıp Kaldı